Drive In Cup!

Full fart og god stemning på Heros Drive In Cup! Og for en kveld det skulle bli! Bordtennisglede og yrende liv i hallen med både barn, foreldre, frivillige og trenere. Alle spillerne fikk spilt mange kamper, og ikke minst, alle så ut så ut som de hadde det veldig gøy!

Synet av en stappfull hall full av barn som gleder seg over bordtennis er gledelig og inspirerende! Noen debuterer og er naturligvis spente. Andre er en smule mer rutinerte. Konkurranseinnstinktet er der i en eller annen grad hos alle, men ikke minst er spillegleden der til de grader hos alle sammen!

Spillerne ble delt inn i tre puljer, med tre spillere i hver. Alle gikk videre fra de første puljene inn i nye puljer.Vinneren av pulje 1 ble Mathias, pulje 2 vant Quan og vinner av pulje 3 ble Sten. Til slutt var det Mathis og Lars B. som skulle møte hverandre i en spennende finale. Det var Mathias som til slutt gikk som vinneren. Vi gratulerer Mathis med seieren, og til alle andere spillere for bra spill og gode kamper. Vi er stolte av dere alle sammen!

Det var også hyggelig at så mange foreldre møtte. Vi håper også de hadde en fin kveld og at de så at Heros er stedet å være for barna deres:)

Utrolig gøy med en så stor tropp, og med spillere og foreldre som har det bra på Drive In Cup!

Legg igjen en kommentar